Wednesday, September 22, 2021
Home CRNA GORA Jedan je Krivokapić Zdravko: Premijer pozvao na proslavu oslobođenja od DPS-a Milivoja...

Jedan je Krivokapić Zdravko: Premijer pozvao na proslavu oslobođenja od DPS-a Milivoja Katnića!

- Advertisement -

Od danas prestajemo da kritikujemo premijera Zdravka Krivokapića jer bi bilo neozbiljno tretirati njegove gafove iz perpsektive ozbiljne politike. Na neki simboličan način, duh Srećka Šojića, TV junaka balkanske političke scene kojeg je maestralno decenijama tumačio juče preminuli proslavljeni srpski glumac Milan Lane Gutović, nastavlja da živi u našoj Vladi.

Na radikalan zaokret glede odnosa prema Krivokapiću, premijer nas je natjerao pozivom na proslavu prošlogodišnje pobjede na izborima koji je uputio specijalnom državnom tužiocu Milivoju Katniću, kojeg je nedavno optuživao da se spremao da ga uhapsi zbog veleizdaje (djelo nepoznato u crnogorskom ZKP-u).

Katnić je naravno odbio njegov poziv da 30. avgusta u Vili Gorica prisustvuje prijemu ‘Luča slobode’, i još poručio da ne dijeli iste vrijednosti sa parlamentarnom većinom. Da je Krivokapić u specifičnom stanju ukazuje činjenica da je Katnić jedan od simbola Đukanovićevog propalog režima, i ličnost čiju ostavku ili smjenu traži kompletna parlamentarna većina!

Podjsećati da je Krivokapić predvodio na izborima koaliciju Za Budućnost Crne Gore čiju su okosnicu činili DF protiv kojeg se premijer otvoreno bori, više i nema smisla ali se zato ne smije zaboraviti ko je ovog čovjeka doveo na čelo pomenute izborne liste, i u tom kontekstu posmatrati događaje koji brinu, bune, rastužuju i nasmijavaju ovdašnju javnost.

Milivoje Katnić nije i jedini biser vezan za pozivnice koje je Krivokapić podijelio za proslavu pobjede protiv DPS-a: Jedan od simbola bivšeg režima koji je dobio poziv na Zdravinjovu žurku je i profesor Milenko Perović, prepoznat u javnosti po kako se to kolokvijalno naziva antisrpskim stavovima.

Nije poznato da li je premijer pozivnicu uputio i Veselinu Veljoviću 🙂

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -