Wednesday, September 22, 2021
Home KOLUMNE Premijer lakrdijaš zaboravio da je Leposaviću čestitao na govoru koji sada izjednačava...

Premijer lakrdijaš zaboravio da je Leposaviću čestitao na govoru koji sada izjednačava sa Veljovićevim pozivom na pobunu u policiji

- Advertisement -

Poređenjem poziva na otpor i rušenje ustavnog poretka savjetnika predsjednika Crne Gore Veselina Veljovića sa izjavom bivšeg ministra pravde Vladimira Leposavića o Srebrenici, Zdravko Krivokapić je samo potvrdio ono što se danas ne samo u Crnoj Gori, javno govori: da je “premijer lakrdijaš”.

To je nešto blaži opis Krivokapićevog angažmana koji je poslanik koalicije Mir je naša nacija Miodrag Lekić definisao porukom: molim da ovaj klovn, pajac politički više nema podršku ove većine.

Premijer lakrdijaš je skandaloznim komentarom pokušao da opravda svoj potez, koji mu je očigledno srozao i poslednji ugled, poređenjem izjave o poklanjanju svim žrtvama, za koju je tada lično čestitao Leposaviću, sa pozivom Veljovića da rušenje ustavnog poretka!

Krivokapić i dalje ne razlikuje politilke stavove od pravne odgovornosti, iako je tužilaštvo povodom izjave bivšeg ministra Leposavića zaključilo da istom nije izvrseno nijedno krivično djelo.

Uostalom, da je htio otklon od DPS-a, povukao bi predlog za reszrešenje kojem se prvog dana protivio najveći dio vladajuće većine. On je umjesto toga glasovima DPS-a izbacio iz Vlade jedinog ministra koji je izvršio obećano građanima.

Krivokapić se i danas opsjednuto bavi Leposavicem i navodno sukobljava sa Veljovićem, iako je pozdravio odluke da se u MUP-u i Upravi policije na najviše pozicije zadrže i čak unaprijede najbliži Veljovićevi saradnici i službenici za koje se javno zna da su učestvovali u obezbjediivanju “sigurnih” glasova DPS-u na prethodnim izborima.

M. Ilić

POVEZANO:

DOTAKAO JE DNO: Krivokapić uporedio Leposavićevu izjavu o Srebrenici sa Veljovićevim pozivom na rušenje države!

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -