Wednesday, September 22, 2021
Home CRNA GORA Raško Konjević Zdravku Krivokapiću: Dolazili ste sa Dakom, kod mene prije formiranja...

Raško Konjević Zdravku Krivokapiću: Dolazili ste sa Dakom, kod mene prije formiranja Vlade, Draginji ste išli na stan i nosili cvijeće!

- Advertisement -

Predsjednik SDP-a Raško Konjević podsjetio je danas u Skupštini premijera Zdravka Krivokapića da je dolazio kod njega prije formiranja Vlade zajedno sa Dakom Davidovićem, kojeg navodno ne poznaje.

Takođe, Konjević je saopštio da je Krivokapić sa  cvijećem dolazio u stan poslanice SDP-a Draginje Vuksanović.

Lider SDP- a je poručio premijeru da on, za razliku od njega, vodi računa šta javno izgovori i da zbog toga javnosti neće prepričavati  šta je tada Krivokapić govorio o pojedinim ljudima koji su danas sjedjeli u Parlamentu?

Premijer mora da bude ozbiljan čovjek. Da stoji iza svoje riječi, posebno iza riječi koje kaže u Parlamentu. Zamislite predsjedniče Vlade, kada bih ja bio kao Vi, pa prepričavao razgovore koje ste Vi vodili sa mnom prije formiranja Vlade. Sa kim ste dolazili predsjedniče Vlade na te razgovore? Pa ste posle govorili da tog Daku Davidovića ne poznajete,  a dolazili ste sa njim i slušali ga fantastično! Treba li ja da prepričavam razgovore sa sve slikama cvijeća koje ste donosili našoj bivšoj predsjednici, bili gost u njenom stanu? Treba li ja da prepričavam šta ste tada govorili o nekim ljudima u ovom Parlamentu? Neću ja to da radim, ali ne možete tako sa mnom da se igrate zato što Vas “pusti nizvodno” Vaš mlađani ministar do Vas. Provjerite kada Vam neko nešto kaže, igraju se saradnici sa Vama“, kazao je Konjević u Skupštini Crne Gore.

Lider SDP-a je poručio premijeru i da je danas pretjerao  u kritikama prema opoziciji koja mu je, kako kaže, glasanjem za smjenu Vladimira Leposavića sačuvala integritet.

– Prije mjesec dana smo sačuvali ovdje Vaš integritet. Glasali smo da razrješite jednog vašeg člana. Morate to da nam cijenite-poručio je on i dodao:

-Mi Vam jesmo pomogli za smjenu Leposavića i vjerovatno ćemo Vam smjeniti još jednog ili dva ministra. Ostaćete sami-naveo je Konjević.

Na tvrdnje Krivokapića da je tačna informacija o planiranju njegovog hapšenja nakon potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC u Beogradu, Konjević je poručio premijeru da ne može da bude šarlatan i bez odgovornosti priča šta hoće.

-Trepnuli niste a rekli ste sad laž. Sagoreće vas mlađani saradnici…Premijer ima obaveznost kad nešto javno kaže, ne može da bude šarlatan da priča kad god šta hoće,ne odnosi se na vas… zamislite kad bi ja bio kao vi i prepričavao razgovore koje ste vodili samnom prije formiranja Vlade. S kim ste dolazili na te razgovore, pa ste posle govorili da tog Daku Davidovića ne poznajte, a dolazili ste sa njim, slušali ga fantastično.. trebali da prepričavam šta ste govorili o nekim ljudima u ovom parlamentu…Provjerite kad Vam neko nešto kaže, igraju se saradnici sa Vama-rekao je Konjević.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -