Wednesday, September 22, 2021
Home CRNA GORA "Krivokapiću, isti si Novak Kilibarda, mi smo ekspozitura proganjanog naroda kojeg si...

“Krivokapiću, isti si Novak Kilibarda, mi smo ekspozitura proganjanog naroda kojeg si ti izdao”!

- Advertisement -

Premijeru Zdravku Krivokapiću je dobro poznato da je DF, za razliku od njega, ekspozitura svog naroda, saopštili su iz DF-a, u odgovoru na današnji premijerov intervju za BBC u kojem je izjavio da je politički savez čiju je listu predvodio na parlamentarnim izborima ekspozitura Beograda.

Iz DF- su saopštili da Krivokapić čini sve kako bi Srbiju i Srbe predstavio kao remetilački faktor na Balkanu, zbog čega se može, kako kažu, smjestiti u isti katalog političara gdje se nalaze Sekula Drljević, Novak Kilibarda i Milo Đukanović.

– Krivokapiću je dobro poznato da je Demokratski front ekspozitura svoga naroda, što on svakako nije. To da čini sve kako bi Srbiju i Srbe predstavio kao remetilački faktor na Balkanu, predstavlja mu osnovno političko djelovanje otkad je izabran za premijera. Zato se zasluženo smjestio u isti katalog političara gdje se nalaze Sekula Drljević, Novak Kilibarda i Milo Đukanović jer usvajanjem Rezolucije o genocidu u Srebrenici prvi je pokrenuo najnoviju antisrpsku akciju iz Podgorice. Pretekao je sve druge antisrbe iz Sarajeva, Zagreba, Prištine i Tirane.

Da Krivokapić ima 27 poslanika podrške, onda bi on mogao biti legitiman premijer. LJuti se na DF jer ima većinu, a u stvari mrzi sebe što je manjina. Jedan kao nijedan, rekao bi naš narod. I to jedan sa kojim Bečić upravlja slično kao sa kućnim ljubimcem. Znamo da mu ne pada lako Bečićevo šefovanje, ali šta će, mora se, zadržati fotelje je najvažniji cilj obojici.

Kada bi Krivokapić znao da ima podršku većine, on bi pokrenuo pitanje vlastitog povjerenja, ali pošto zna da nema, onda ćuti. Drži se za funkciju i računa na obraz DF-a koji neće nikada sa DPS-om, iako je on sa DPS-om pokretao protiv Demokratskog fronta i srpskog naroda čitav niz inicijativa i uradio najviše što je mogao na njihovu štetu. Najveću efikasnost pokazuje na čestim sastancima sa Đukanovićem jer sa njim odmah dogovori sve, a sa DF-om nije želio ništa.

Zdravko podsjeća na nekog tragičnog junaka iz bajki koji prevarom zgrabi nešto što mu ne pripada, u konkretnom slučaju fotelju, i misli da mu je sigurna sve dok sjedi na njoj ili je drži na oku okruženu plaćenim obezbjeđenjem. Njemu je nebitno šta narod misli o tome, pa vlastitu neodgovornost demonstrira i izjavama da će ako treba i lancima se vezati za stolicu kako mu je niko ne bi preuzeo do 2024. godine- – navode iz DF-a.

Iz DF-a zaključuju da je aktuelna vlada je podbacila i učinila je sve suprotno od onoga za šta su građani glasali 30. avgusta.

– Mogu se Krivokapić i njegova ekipa praviti ludi na te činjenice, ali je to više nego jasno. Neka se trude koliko hoće da stvore lažnog neprijatelja u Beogradu, ali to je ćorav posao. Najveći su neprijatelji oni sami sebi, a narod 30 godina nije pristao na Đukanovićevu antibeogradsku priču, čiji su aktivni nastavljači predstavnici vlade, pa neće ni sada-kazali su iz DF-a.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -