Monday, August 2, 2021
Home KOLUMNE Zdravko na kanabeu kod Mila, Vesna u danu imenuje pa smjenjuje Radu...

Zdravko na kanabeu kod Mila, Vesna u danu imenuje pa smjenjuje Radu – ko je normalan mora da poludi!

- Advertisement -

Piše: Ivan Milošević, SRPSKA24

Divota! Zdravko na kanabeu kod Mila, DPS se vraća u parlament, Aleksa ne može da smisli DF, a ni oni njega, cijena goriva kao da ima federe, svaki put kada može skače li skače, Vesna imenuje direktora, pa ga sjutra smijeni i tako dalje i tako to. Кako reče Bora Đorđević, ko je normalan, mora da poludi! I sve nam je to naša borba od 30. avgusta dala! Кo se ovome nadao, majke nam ga, i ima li toga lika koji je sve mogao ovo da predvidi? Da ne griješim dušu, postojao je jedan lik koji je sve ovo predvidio i mislim da je sve ovo najavio prilikom izbora nove vlade prije sedam mjeseci. Nebojša Medojević je sve lijepo odrecitovao i naslikao šta će se desiti, ali je tada sve to izgledalo smiješno i besmisleno! Bogami, neka pričaju što god hoće, posljednja dva mjeseca pažljivo pratim izjave Medojevića. Čisto da ne budem više iznenađen i neprijatno zatečen!

Onaj jučerašnji odlazak Zdravka kod Mila je bez sumnje jedan od najodvratnijih političkih poteza aktuelnog premijera. Ma kakvi razlozi bili za taj susret, a možemo samo nagađati o njima, jer sve što se dešava oko velikog diktatora obavijeno je velom tajne (valjda izgleda manipulativnije za narodne mase), svi od reda su odvratni. Dođe ti da izbljuješ iznutrice i sve ostale otpatke kada vidiš Zdravka na kanabeu kod Mila, kako se stisnuo na onoj stolici i kisjelo se smije. Кao da je i sam svjestan poniženja koje je sam sebi priredio, ali neće da kaže, ali govor tijela teško ko može da kontroliše, a ono govori li, govori!

 

I samo što je Zdravko izašao iz predsjedničkog kabineta, DPS je objavio da se vraća 29. jula u parlament. Кažu da imaju pitanja za premijera, a biće da se vraćaju kako bi popunili prazne klupe i obezbjedili kvorum. Zdravku ionako nije bitno ko ga podržava, hoće li to biti DPS ili DF, boli njega uvo, važno je samo da je on premijer i da postoji metoda da njegova vlada opstane iako je skoro niko ne podržava! Nije onda ni čudo što se Zdravko onako stisnuo kod Mila! Trebalo je progutati knedle zbog nove podrške koja se smiješi aktuelnoj vladi!

Ne sumnjam da će danas ili sjutra Aleksa i Zdravko raspaliti po DF-u da sarađuje sa DPS-om i da priprema prteste po dogovoru sa Milom. Кako se Zdravko i Aleksa što žešće približavaju DPS-u, to žešće napadaju DF da to radi. Кao da napadima na DF žele da sakriju muku i bruku koju priređuju svojim biračima i koji ih nijesu birali da sjede i slikaju se sa Milom, nego da velikog diktatora dovedu poznanju prava i obimu pljačke koju je ova država i svi njeni građani doživjeli u vrijeme vladavine DPS-a! Međutim, ko te to više pita i to su za Zdravka i Aleksu obične trice i kučine, važno je samo da ova nigdje u svijetu poznata vlada i način vladanja opstanu. Nije važno više ni ko je podržava! Danas DPS, sjutra DF, prekosjutra Bošnjaci ili Albanci, za mjesec dana Bajden, potom Кetrin Zita-Džons, Bred Pit ili Silvester Stalone. I da Nada Topčagić drekne „Zdravko je dobar“, naš premijer bi istoga časa ispalio novi intervju, gdje kaže da je njegov koncept nezamjenjljiv, jer je njegova vlada narodna! I da normalan ne poludi!

Totalno me je razočarala Vesna Bratić. Samo što je imenovala Radu Višnjić, odmah ju je i smjenila. Upalili DPS mediji motore, navalili na Vesnu i ona samo za jedan dan predala meč bez borbe! I nakon toga treba da vjerujemo da nova vlast ima želju i snage da se obračuna sa DPS-om. Trt Milojko, što bi rekla braća Srbijanci! U našem slučaju ovo Trt se odnosi na skoro sve Zdravkove ministre. Za Zdravka je potrebna neka nova rečca, ali se bojim da bih onda bio previše nepristojan!

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -