Monday, August 2, 2021
Home KOLUMNE Trinestojulska kavga Mila i Zdravka i slavopojke botova sa trebinjske sise

Trinestojulska kavga Mila i Zdravka i slavopojke botova sa trebinjske sise

- Advertisement -

Milov šef kabineta, izvjesni Miodrag Radović, na Tviteru je napisao da je premijer Zdravko Krivokapić pokazao “kom vrijednosnom sistemu pripada” i da se tekovine 13. jula “vjerovatno kose s njegovim ideološkim stanovištima i kada je riječ o međunarodnom priznanju Crne Gore i kada je riječ o ustanku protiv njegovih istomišljenika“.

Poruka je uslijedila netom nakon što su u PR štabu redizajniranog DPS-a, “otrkili” kako Zdravko nije čestitao 13. jul građanima Crne Gore, što je momentalno postala tema dana za sve biltene Prve i Druge familije. Čuvari lika i djela deklarisanog i osvjedočenog fašiste Krsta Zrnova i njegove proustaške ekipe, iz ratnoprofiterskog i antiratnoprofiterskog klana kao i onog monstruma nastalog spajanjem ovih družina koje su poharu Crne Gore predstavile i opravdale kao odbranu atnifašističkih tekovina i vrhunski patriotski čin, ekspresno su otvorili javni okršaj na zadatu temu u svom medijskom pozorištu.

Ukrštanje argumenata bilo je impresivno žustro da se neupućenima nikada ne bi učinilo kako su oba klana na istom lopingersko-šovinističkom zadatku. Krstozrnovski antifašisti i socijalistički i socijaldemokratski tajkuni, i njihov pomiritelj Zdravinjo, kako reče poslanik Milačić “PR neiskustan”, zbog čega je u igranku morao da se uključi štab iz Trebinja. Da fajt izgleda realno i da poene skupe svi učesnici predstave.

Tako se po receptu “ko se bije taj se voli”, dok si rekao seks, napravila gomila u kojoj je poštenom teško da razazna ko koga bije i ko s kim orgija. Dok su mediji redizajniranog DPS-a urlali o Zdravkovoj veleizdaji 13. jula, drugofamilijarci su ekspresno riternirali objavom 13-julske čestitke praznika premijera saopštenom još 9. jula. Jasno, odmah su uskočili botovi dopingovani apanažama koje pristižu sa računa jedne trebinjske firme da slave pacifizam tipa kojeg je uvijek uzdržani poslanik Lekić nazvao “klovnom i političkim pajacem”. Odazvali su se i botovi redizajniranog DPS-a, doduše ne onako masovno dok su službenicima MUP-a i UP, pridodavalo na platu po 100 eura da uz posao i malo “klikću po internetu”, ali dovoljno da se učini kako Crna Gora nema većeg problema ni rivalstva od sukoba bivšeg i sadašnjeg režima.

Dok traje ova odbrana 13-julskih tekovina, nikako na red da stigne pitanje svih pitanja: Kad će da se od fantoma, UČK-ovaca i ostalih Luksemburžana poreklom iz Crne Gore očisti birački spisak? Kad će našim sugrađanima koji su prije tri decenije stigli u Crnu Goru kao interno raseljena lica da državljanstvo, kad će lopovi da odgovaraju za pljačku naroda?

Da li Zdravko i Milojko stvarno misle da će narod da mirno gleda još jednu otimačinu budućnosti i da Milo šumom može da plaši decenijama tlačene povratkom Aparthejda, saznaćemo do kraja ovog ljeta. Do tad će malo da osvježi.

P.S.

Da i ovom prilikom podsjetimo na epsku poruku profesora Čedomira Antića Drugofamilijarcima i njihovoj autošovinističkoj braći iz Druge Srbije: “Vratite se Đukanoviću, bićemo jači bez vas“.

M. Ilić

POVEZANO

Milo dodijelio orden čovjeku koji je cenzurisao Njegoševe stihove izbacujući riječi Bog, Srbin i srpski

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -