Sunday, August 1, 2021
Home NOVOSTI Sin Duška Markovića potražuje od Montenegro Airlines-a blizu 75.000 evra!

Sin Duška Markovića potražuje od Montenegro Airlines-a blizu 75.000 evra!

- Advertisement -

Sin bivšeg premijera Crne Gore i poslanika u Skupštini DPS-a Duška Markovića Predrag Marković još jednom pokazuje privrženost i ljubav prema Crnoj Gori i kao pravi patriota od firme u stečaju Montenegro Airlines-a gdje je bio u bordu direktora potražuje čak 75.000 evra.

Naime, Predrag Marković je poznat po aferi u kojoj je sa bratom od ujaka Mila Đukanovića Lazom Maksimovićem navodno ojadio Srbiju za najmanje 6,5 miliona evra.

I to iz Beograda, s obzirom na to da je pomenuti dvojac radio u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), u kojoj Srbija ima 92 odsto vlasništva, a Crna Gora osam odsto.

Podsjetimo, pomenuti milioni odnose se na dug koji crnogorska avio-kompanija “Montenegro erlajns” (u stečaju) ima prema SMATSA i sada ga je nemoguće naplatiti.

Maksimović i Marković su glavni krivci što taj dug nije na vrijeme naplaćen.

Montenegro erlajns’ duguje SMATSA oko 6,5 miliona evra za troškove preletanja aviona.

Marković se takođe veže za aferu kupovine stana od 110.000 evra.

Mediji su spekulisali da je porijeklo ove svote nepoznato.

Sve ovo govori da Markoviću nisu potrebne 75.000 evra koje potražuje od države jer ih je od bratske Srbije naplatio višestruko.

Takođe, poznato je da su i za njegovog oca vezane mnogobrojne afere pa se nameće činjenica da ovom DPS patrioti novac nije potreban ali očigledno da smatra da nije dovoljno ojadio državu i njen budžet.

Marković poput mnogih “patriota” i DPS crnogoraca očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da više ne mogu da rade malverzacije na koje su navikli u prethodnoj vlasti.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -