Sunday, August 1, 2021
Home KOLUMNE Здравко Кривокапић – страни намјесник у сопственој земљи!

Здравко Кривокапић – страни намјесник у сопственој земљи!

- Advertisement -

Пише: Иван Милошевић

Исхвалили европски предсједници и онај бјелосвјетски, пардон амерички, Здравка Кривокапића, као да им је род нарођенији. Љуб, љуб, образ уз образ, подршка за будућност у НАТО-у, сви су уз Здравка, само храбро, НАТО је уз своје чланове, не бригај за Русију, а ни за свој народ, све је сређено, само, Здравко, климај главом и када ти се не клима, не брини, идемо даље, итд… Чак је Здравковом наступом у средишту НАТО-а презадовољан и шеф ДПС-а, а један његов портал је објавио Милову и Бајденову слику са насловом да са Бајденом, а вјероватно и Здравком, грије ново сунце за Црну Гору! 

Можда нијесам добро обавјештен, али ни стоти дио НАТО подршке, Здравко Кривокапић, нема у својој земљи. ДПС не може да га смисли, мањинске странке се одмах јеже када се помене Здравко, ДФ неће ни да чује за Здравка и једино га подржава сваки други Демократа и по неки сињи кукавац из УРЕ. Дакле, неких десетак посланика од 81! Ни црква у посљедње вријеме нешто не погибе за Здравком. Све чешће га демантују, питају што није урадио што је обећао и када ће и тако то и томе слично. Ипак, то није препрека да су НАТО лидери полудјели за Здравком, дијеле му признања, тапшу по раменима, шаљу му срдачна писма, обећавају брда и долине, само да буде са њима и да се не окреће пут Београда или не дај Боже Москве!

Како се зове политичар у једној земљи који има већу подршку странаца него сопственог народа? Страни намјесник у почетној фази намјесништва, док у поодмаклом стадијуму страни намјесник постаје диктатор! 

Можда сам излапео, али не схватам како је то Здравко за мање од 12 мјесеци прешао пут од народног трибуна до страног намјесника? Шта се то десило том човјеку да је ујединио Црну Гору против себе, а прије само годину дана био је проглашен спасиоцем од канџи комунизма и веледоспотизма ДПС-а? Шта се то десило да Здравко и сам тоне у неку врсту депостозма или самозаљубљености и опсједнутости сопственом величином?

Судећи по тренутном расположењу народа у Црној Гори и свесрдној подршци НАТО земаља, Здравку Кривокапићу би било најбоље да се не враћа у Црну Гору и да остане у средишту НАТО-а. Тамо га сви воле, а овамо мало ко! Природно је да остајеш тамо гдје те воле, него да се враћаш тамо гдје те не воле! 

Чудо је постао овај Здравко! Како ли је њему, да ми је знати? Од народног трибуна до страног намјесника! И то за мање од 12 мјесеци!

Izvor: SRPSKA24

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -