Wednesday, September 22, 2021
Home CRNA GORA Advokat Dragan Palibrk: Leposavić žrtva fame da su Srbi genocidan narod i...

Advokat Dragan Palibrk: Leposavić žrtva fame da su Srbi genocidan narod i zato je stavljen na lažni stub srama

- Advertisement -

Poznati beogradski advokat Dragan Palibrk kazao je da je ministar pravde i ljudskih prava Vladimir Leposavić žrtva fame da je srpski narod zločinački, koja se uporno kreira iz određenih međunarodnih centara moći.

Ovo što se događa ministru Leposaviću je produžena ruka mnogobrojnih nepravdi prema srpskom narodu koje se dešavaju već decenijama. Ta fama koja se želi nametnuti da je srpski narod tobože činio ratne zločine ili genocid nad pripadnicima drugih naroda za mnoge je, izgleda, postala istina, ali, nažalost za te koji propagiraju tu teoriju, to neme veze sa istinom”, rekao je Palibrk u emisiji “Press plus sa Rajkom Raičević” na Televiziji A1.
Palibrk je podsjetio da je srpski narod pretrpio brojna stradanja u ratnim dešavanjima u prošlom vijeku, ali se to pokušava sakriti i čak falsifikovati.

Od jednog takvog stradalnog naroda pokušava se stvoriti zločinački i genocidni narod – to neće moći. Očigledno je i Leposavić žrtva jedne takve fame. Samo zato što je čovjek hrabro rekao da ne želi da ništa ružno i neistinito da kaže o svom narodu stavljen je na lažni stub srama i postao predmet osude mnogih koji su najmanje kompetentni da te osude daju”, kazao je poznati beogradski advokat.

On je dodao da se traži odgovornost Leposavića, jer se želi nastaviti fama o srpskom narodu, koju sada forsiraju određeni krugovi u Crnoj Gori koji su samo izvršioci naloga određenih međunarodnih centara moći koji plasiraju podmukle ideje o srpskom narodu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -