Sunday, August 1, 2021
Home CRNA GORA Ko to čuva Milovu "duboku državu"?

Ko to čuva Milovu “duboku državu”?

- Advertisement -

“Nekadašnja glavna politička savjetnica Mila Đukanovića, Slavica Milačić, ostalo je je na poziciji šefice Stalne Misije Cr­ne Go­re pri Uje­di­nje­nim na­ci­ja­ma (UN) i drugim me­đu­na­rod­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Ženevi”, piše portal Borba.

Iako je došlo do promjene vlasti, premijer Zdravko Keivokaoić i ministar spoljnoh poslova Đorđije Radulović zadržali su na ključnoj poziciji najodaniju saradnicu Mila Đukanovića. Milačić je godinama bila desna ruka Đukanovića i njegov lični prevodilac, dodaje Borba.

Prema navodima ovog portala “iako je došlo do promjene vlasti, nova vlast i dalje Milove kadrove drži na odgovornim funkcijama. Tako je pored Slavice Milačić, na funkciji ambasadora ostala i Milica Pejanović Đurišić”.

Borba dodaje da je “očito da su Krivokapić i Radulović zadovoljni najoddanijim kadrovima Mila Đukanovića, pa se postavlja pitanje da li je njima važnija narodna volja ili da se ne zamjere lideru DPS-a. Jasno je da se iz dana u dan izigrava narodna volja građana koji su 30. avgusta glasali promjene, a nova vlast na čelu sa premijerom Keivokaoićem uporno nastavlja da sprovodi politiku koju je sprovodio DPS”.

POVEZANO:

Kojim i čijim građanima služi ministar Radulović? 

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -