Wednesday, September 22, 2021
Home CRNA GORA PARLAMENTARNA SKUPŠTINA SAVJETA EVROPE DONIЈELA REZOLUCIJU: Zakon o slobodi vјeroispovesti usvojen 28....

PARLAMENTARNA SKUPŠTINA SAVJETA EVROPE DONIЈELA REZOLUCIJU: Zakon o slobodi vјeroispovesti usvojen 28. decemrba – ISPRAVAN!

- Advertisement -

Parlamentarna skupština Savjeta Evrope (PSSE) je u juče usvojenoj Rezoluciji o Crnoj Gori, pozdravila usvajanje izmjena i dopuna Zakona o slobodi vjeroispovijesti 28. decembra 2020. kao rješenja koje poštuje demokratiju i vladavinu zakona te se fokusira na kontroverzne odredbe, a zadržava one koje predstavljaju istinski napredak!

Ovu kapitalno važna vijest pojedini mediji koji na sva usta slave “zapadne standarde i evropske vrijednosti” i predstavljaju se domaćoj javnosti kao nesalomljivi sledbenici tekovina EU, pokušali su da sakriju izbjegavajući da je objave ili je sakrivajući sa naslovnih i bolje vidljivih pozicija.

Navedeno je da će PSSE pratiti da li će primjena Zakona biti u skladu sa evropskim standardima, kao i sa preporukama Venecijanske komisije.

Pozdravljamo usvajanje izmjena i dopuna Zakona o slobodi vjeroispovesti 28. decembra 2020. kao rješenja koje poštuje demokratiju i vladavinu zakona te se fokusira na kontroverzne odredbe, a zadržava one koje predstavljaju istinski napredak“, ocijenjeno je iz Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -