Tuesday, June 15, 2021
Home VIDEO DOKUMENTARAC o Milu Đukanoviću: Moć lice i naličje (I i II dio)!

DOKUMENTARAC o Milu Đukanoviću: Moć lice i naličje (I i II dio)!

- Advertisement -

Serijal “Moć – lice i naličje”, koji se bavi trodecenijskom vladavinom Mila Đukanovića konačno je ugladao svjetlo dana, nakon što su autori zbog ugrožene bezbjednosti odlučili da u avgustu prošle godine ne objavljuju dokumentarni film.

Autori serijala saopštili su uoči premijere na YouTube kanalu Glas javnosti Ukratko da su vođeni etikom novinarske profesije, odlučili da iznesu samo provjerene informacije, bez kometarisanja i iznošenja ličnog stava, kroz osvrt na najznačajnije događaje koji su obilježili Đukanovićev nezaustavljivi politički uspon, praćen brojnim aferama.

“Pokušali smo, a nadamo se i uspjeli, uobličiti jednu izazovnu biografiju, za kojom vapi i sam Holivud”, kazali su autori.

O Milu Đukanoviću u dokumentarcu govori njegov dugogodišnji poslovni partner sa kojim se razišao Duško Knežević, kao i ugledni novinar i glavni urednik nekadašnjeg štampanog izdanja Glasa javnosti, Slavoljub Kačarević, koji je na svojsvten način opisao susrete i događaje sa biznismenom Stankom Subotićem i pokušajima da se tada u Glasu javnosti takođe spriječi pisanje o međunarodnom švercu duvana.

PRVI DIO:

DRUGI DIO:

- Advertisement -
- Advertisement -

Pratite nas

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Morate pročitati

- Advertisement -

Pročitajte još

- Advertisement -